avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... „Prietena” mea mi-a facut poza la card si mi-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

„Prietena” mea mi-a facut poza la card si mi-a cheltuit toti banii

Bună seara,pe 29 iunie am fost la ștrand cu o fata pe care o cunosteam de o zi si cand am cerut acum 4 zile extrasul de cont,am sesizat ca banii mei de pe card au fost cheltuiti si apare si unde,apar 3 comenzi de pe shein(chiar am si intrat pe aplicatie sa vad daca am comandat eu ceva si nu stiu dar nu,apare comanda pe 4 iulie si ultima mea comanda este de pe 6 iunie) +comenzi de mancare din orasul de langa,unde eu nu am fost niciodata.
Dupa ce am vazut asta,am intrebat-o pe fata respectiva si mi-a spus ca nu stie nimic si i-am zis ca fac plangere la politie ca oricum puteam sa merg la fast food ul din oras sa intreb de camerele de supraveghere si vad acolo cine a fost,iar dupa mi-a recunoscut ca ea a fost spunandu mi "eu am gasit un card la strand, dar n-am stiut ca e al tau"
Cardul meu era clar in portofel la mine in geanta si oricum am legat niste lucruri,mi a zis la strand ca imi lipseste portofelul din geanta,cand am verificat asa era si mi a zis "cred ca l-ai uitat la masa acolo" (ma chemase ea la o masa cu niste baieti,ea spunandu mi chestii ciudate cum ar fii "du te cu ei dupa strand ca iti da cati bani vrei tu ca au bani ca au nu stiu ce afaceri ilegale" eu i am zis ca nu plus ca nu i-am bagat in seama deloc,ii tot dadeam mesaje sa plecam de la masa.In momentul ala eu nu ma gandisem ca eu defapt nu am luat portofelul cand am fost la masa aia si m-am dus sa il caut,10 minute am stat sa caut pe la mese am intrebat persoane n a vazut nimeni nimic.Cand m am intors la sezlong unde eram noi,sa mi zica ca "da de ce cauti ca portofelul tau e la tine in geanta" si ea m-a trimis dupa el si cand verific aparuse in geanta,ciudat,asa si spusase "nu stiam ca e cardul tau".Numele meu pe tik tok si aplicatii e fix cele 2 prenume,era imposibil ca cineva de la strand sa aiba fix aceleasi nume ca mine,chiar daca nu stia numele meu de familie,era evident.Si mi-a zis ca a impartit banii cu o fata,eu din momentul in care am aflat(am vocale cand recunoaste ) i am zis ca ii dau termen cateva zile sa faca rost de bani(de duminica pana miercuri)
Ca practic mi a facut poza la card si a bagat cardul in wallet pe telefonul ei,si a platit cu telefonul.
asa continuand cu ce a zis ea dupa "nu stiam ca e al tau"
"si am facut poza la el ,era o banca mai ciudata asa" meh cardul era la Cec Bank,n avea ce sa fie "asa ciudaat"...si i am zis pana miercuri,ea imi da jumatate din bani si prietena ei jumatate.E vb de 1500 lei,eu am 16 ani si ea 15,daca merg la politie ii va face ceva sau?Ca eu imi vreau doar banii inapoi,acum e marti seara si mi-a zis ca n-a facut rost.Plus ca tatal meu e ft hotarat să mergem daca nu mii da maine.Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:01, 24 Iulie 2024
Reclamatie la politie.
În materie penală, minorul care nu a împlinit vârsta de 14 ani nu răspunde penal.
Minorul care are vârsta între 14 şi 16 ani răspunde penal numai dacă se dovedeşte că a săvârşit fapta cu discernământ, iar minorul care a împlinit vârsta de 16 ani răspunde penal potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata pe nedrept de furt andrr andrr Buna ziua! Colegei mele de camera i-a disparut o suma de 50 de euro si ma considera pe mine vinovata. Nu are nicio dovada pentru a ma acuza, am lasat-o sa-mi ... (vezi toată discuția)
Santaj OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Buna ziua, acum o saptamana am fost intr-un club din Bucuresti. Spre dimineata, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, in baia baietilor au intrat un baiat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, zilele trecute am cumpărat de pe un site cu articole ... TUFEANU ELENA SUZANA TUFEANU ELENA SUZANA Bună ziua, zilele trecute am cumpărat de pe un site cu articole vestimentare( Mango Outlet), produsele aveau prețul redus fiind perioada de promoții. Fiind ... (vezi toată discuția)