avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... medic de familie:drepturile pacientului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

medic de familie:drepturile pacientului

am o intrebare daca cineva stie sa-mi raspunda.Am 2 copii minori si in ultima perioada decate ori am mers la medicul lor de fam , ptr consult si ulterior cererea unui aviz ptr gradinita, dovada cum ca, copilul este clinic sanatos mi s-a cerut bani pe aceste avize. credeti ca este normal si legal? Pentru ca pana acum nu le-am platit, va rog mult sa-mi spuneti daca stie cineva despre ce este vb. VA MULTUMESC MULT!!

Alte discuții în legătură

Despre copil ramona j ramona j v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna tzapone tzapone Bună ziua! Sunt tatăl a 2 minori un băiețel de 5 ani și o fetiță de 3 ani jumătate pentru ambii custodia este comuna , problema este următoarea Am ... (vezi toată discuția)
Drepturile unei mame care isi creste singura copilul. Bubbles2017 Bubbles2017 Buna ziua ! In primul rand imi doresc un raspuns avizat de la un avocat . Va rog sa imi raspundeti la urmatoarele neclaritatii : Am inteles ca o mama singura ... (vezi toată discuția)