avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat - Eram in coloana pe un drum care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat - Eram in coloana pe un drum care avea si pista de biciclete ...

Eram in coloana pe un drum care avea si pista de biciclete ...la un moment dat in intersectie se termina pista de biciclete dar nu are semnalizare specifica ...pur si simplu nu se continua dupa intersectie. In incercarea de a vira la dreapta am invartit puțin volanul ,moment in care am auzit un zbang...si un biciclist a cazut pe bordura trotuarului spargandu-si arcada ....imediat am oprit si am chemat salvarea,politia..... Inainte sa virez spre dreapta m-am asigurat si nu venea nimic pe pista, dar stand cateva secunde in coloana si cu volanul inclinat dreapta nu am mai avut vizibilitate in momentul in care a aparut biciclistul. Roata bicicletei s-a lovit de roata mașinii...in rest nu se vede nici o urma pe masina...doar anvelopa putin julita. Totusi politia mi-a suspendat permisul pe motiv de neacordare prioritate in intersectie si nu a tinut cont ca pista nu are continuare si nici de faptul ca nu eu am lovit biciclistul ci el a intrat in mine din neatentie, spunand ca nu trebuia sa fiu cu roata indreptata spre dreapta,astfel" blocand calea biciclistului "pt.care nu mai era pista desenata....dar cum poti sa virezi dreapta daca nu invarti volanul/roata ?!?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2024
cherub, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate circula pe marcajul pentru biciclete? mihai4321 mihai4321 La intersectia asta, 95% care merg in dreapta, se baga pe drumul pentru bicicleta. Dar exista numai o banda pentru masini. Am vazut ca si politia o face asa. ... (vezi toată discuția)
Accident cu stationare, acrosare biciclist cu usa masinii vasile48 vasile48 Buna ziua. Am a vut un accident, eram in stationare cu masina, parcata regulamentar si am crapat usa masinii pt a scoate castile de la telefon prinse la ... (vezi toată discuția)
O expertiza tehnica auto poate fi efectuata fara ca expertul sa se prezinte la locul accidentului? ruonscalafat ruonscalafat o expertiza tehnica auto poate fi efectuata fara ca expertul sa se prezinte la locul accidentului, fara sa vada masina si bicicleta (decat in fotogtafiile ... (vezi toată discuția)