avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am primit decizie de concediere la sfârșitul lunii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am primit decizie de concediere la sfârșitul lunii iunie. Astăzi ...

Am primit decizie de concediere la sfârșitul lunii iunie. Astăzi am refuzat sa semnez o alta decizie de concediere pe motive ce nu tin de persoana salariatului datata tot la sfârșitul lunii iunie întrucât prima decizie are greșeli.(nu gramaticale, de exprimare sau de redactare ci de incadrare in baza kegala) Prin posta nu mi se poate trimite a doua decizie întrucât ea ar fi datata cu mult data postei. Doresc sa depun contestatie și ma incadrez în termen de 30 de zile. A primei decizii câte se afla în posesia mea În cazul în care mi se falsifica semnatura de primire pentru a doua decizie corectata ce pot face? Este caz penal, nu? Ce as putea face în aceasta situație?

Alte discuții în legătură

Concediere individuala sau colectiva? meeri_m meeri_m Buna seara! Va rog, daca se poate sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: lucrez (inca? ) la o societate care in momentul de fata mai are aproximativ ... (vezi toată discuția)
Procedura de concediere corecta -art.65 Roxy30 Roxy30 Buna ziua.Sunt la inceput de drum si ma confrunt cu urmatoarea problema: -as dori sa trimit in somaj cateva persoane si vreau sa fac toate documentele ... (vezi toată discuția)
Concediere si revocare concediere nicoletaart nicoletaart Buna ziua, Vineri am primit o decizie de concediere, in care era mentionat ca incepand cu data de postul a fost desfiintat, voi avea prezviz 20 zile, la sf. ... (vezi toată discuția)