avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Planuiesc sa mi deschid un SRL pentru a incasa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Planuiesc sa mi deschid un SRL pentru a incasa veniturile provenite ...

Planuiesc sa mi deschid un SRL pentru a incasa veniturile provenite din streaming. Imi distribui melodiile printr un distributor (e.g. DistroKid) si in acelasi timp distribui si melodiile altor oameni. Care ar fi pasii infiintarii? Trebuie sa am un contract cu distributorul? Cu melodiile distribuite altor persoane cum fac? Cum ii platesc?
Cel mai recent răspuns: dorumihalache , utilizator 22:52, 24 Iulie 2024
În ceea ce privește înființarea unui SRL, pe site-ul ONRC aveți un ghid cuprinzător cu pașii ce trebuie urmați. Este o procedură destul de facil de urmat, însă vă puteți adresa și unei firme care se ocupă cu așa ceva. Vreo 200 lei este tariful, după câte îmi amintesc.
Orice activitate comercială, deci inclusiv prestare de servicii, implică încheierea unui contract.

PFA Secretar notariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate o pf sa incheie un contact de prestari servicii/comision? Dumitru_Eugen Dumitru_Eugen Buna ziua, Poate o persoana fizica sa incheie un contract de prestari servicii? (Situatia este urmatoarea: de curand datorita costurilor prea mari am decis ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma online student adela88 adela88 Buna ziua. As dori sa infiintez o firma cu asociat unic, student. Mai exact este vorba despre un sex shop online. Pentru asta, am nevoie de cateva sfaturi: - ... (vezi toată discuția)