avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca in perioada 25,09,2017 - 28,02,2018 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca in perioada 25,09,2017 - 28,02,2018 s-a lucrat ...

Buna ziua,
Daca in perioada 25,09,2017 - 28,02,2018 s-a lucrat DOAR in baza unui contract individual de munca pe perioada nedeterminata, cu norma partiala - efectuare garzi, FARA a exista in acea perioada si un contract individual de munca cu norma intreaga, cum se calculeaza vechimea in munca? Vechimea in munca reprezinta mai putin decat cele 5 luni si 1 saptamana in care a existat DOAR acest tip de contract individual de munca pentru efectuare garzi? Ce norme legale se aplica in vederea stabilirii vechimii in munca pentru acest tip de contract individual de munca cu norma partiala - efectuare garzi?
Cel mai recent răspuns: mirelae2002 , utilizator 09:53, 26 Iulie 2024
Mai exista si alte norme legale in afara de Art 106 Alin (1) din C. muncii care sa sustina faptul ca "durata timpului de munca NU influenteaza calculul vechimii in munca si nici al stagiului de cotizare la pensie"? si ca Alin (1) din Art 106 din C. muncii face referire la ORICE tip de contract de munca cu timp partial?

Exista vreo norma legala care face referire la un anumit mod specific de calcul al vechimii in munca pentru cazul contractului de munca cu timp partial - pentru efectuare garzi?
Nu exista alt act normativ ..nu v-au spus si baza legala a calculului?
Nu mi s-a comunicat baza legala a calculului, ci doar ca exista un program care le-a calculat vechimea in munca in acest mod, raportat la numarul de ore de garda lucrate in acea perioada, si care desi raportate la norma de lucru zilnica acopereau numarul de zile lucratoare corespunzatoare acelei perioade de timp, mi s-a comunicat ca vechimea in munca este de doar 3 luni.
Aratati-le art.106 din Codul Muncii.
Va multumesc pentru lamuriri!

~ final discuție ~