avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara Sotul meu meu este implicat intr un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara Sotul meu meu este implicat intr un accident cu 4 ...

Bună seara
Sotul meu meu este implicat intr un accident cu 4 autoturisme ,primul a oprit brusc ca i a apărut un câine pe care îl lovise tirul din fata lui ,masina 2 a apucat sa frâneze fara sa producă vreo coliziune ,masina3 a întrat in masina 2, e făcută praf în fata și soțul meu fiind masina 4 I a atins cu bara masinii cuiul de remorca al mașinii 3,cei de la rutiera spun ca el ar fi vinovat de întreg accidentul,ce putem sa facem în această situație?! Țin sa precizez ca spatele masinii 3 nu are absolut nici o zgarietura, avem și poze

Alte discuții în legătură

Lovitura spate adelm88 adelm88 buna ziua. am si eu o intrebare , azi dimineata am avut un incident, eram in colona la semafor , s-a facut verde am dat sa plec de pe loc, cel din fata a ... (vezi toată discuția)
Culpa mea sau culpa lui? tamponare auto. c_mircea c_mircea Eram in jurul orelor 17, veneam cu masina de la munca. Conduceam normal, ca orice sofer, uitandu-ma la pietoni, la masinile din fata, la semafoare, la gropi, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier dritaS dritaS Bună ziua, Azi am avut un accident rutier și sunt total nedumerit in privința deciziei agentului de poliție.Iată cum sa întâmplat: Într-o ... (vezi toată discuția)