avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este extrem de trist faptul ca onorabililor avocati li ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este extrem de trist faptul ca onorabililor avocati li se permite ...

Este extrem de trist faptul ca onorabililor avocati li se permite aproape orice, si se si folosesc din plin evident de aceste permisiuni. Exemplu, tata in divort, =vaca de muls. Pentru o singura aparitie intr-un proces ce a durat 4 minute, in care avocatul platit a trimis un coleg!! a incasat 10.000 lei!! desi facuse contract pentru intreaga speta, dupa aceea s-a retras, ca deh.. la noi se poate, in USA de ex nu te poti retrage decat prin judecata. si eu am ramas cu banii dati si cu o singura reprezentare de 4 minute! Am gasit alta 'societate respectabila' ce fara permisiunea mea au facut cotract pt. DOI avocati motivand ca asa fac ei, okay, si au cerut 28.000 lei pt un .. divort.Am achitat 15.000 de lei, dupa care ..s-au retras ca e prea complicat, in schimbul a celro 15.000 tot asa, parte din intreaga reprezentare pt ( 28.000 ) nu au aparut decat o singura data pentru conexarea unor dosare .NU a durat mai mult de 5 minute.A urmat o ordonanta presedintiala, initiata de dumnealor,pe care au pierdut-o si gata, Ori cred ca 15.000 pt o ordonanta si o conexare, dupa care SINGUREI s-au retras, nu e tocmai onorabil. Dar ce sa vezi, avocatii din Romania NU AU VOIE>??? sa se indrepte impotriva unui bun, coleg, si desi este clar ca am fost taxat muult peste limita bunului simt, nu am ce sa fac. Ce dragut domnilor avocati, nu? Tare sunt curios DACA primesc vreo 'solutie ' constructiva. Da, stiu, sesizare la barou, si aia cine o formuleaza, eu? Multumesc anticipat si cu tot dragul dar sper sa apara legi noi in care avocatul nu se poate retrage ca a dat de un caz mai usor si mai cu bani, sau ca pleaca in Maldive, sau..la o nunta!! Mi se pare de noaptea mintii asa ceva...nu mai vorbesc de libertatea de a ''taxa'' pana la cer..efectiv NE LI MI TAT! Daca un avocat iti cere un milion de dolari pentru ca ai trecut pe rosu, e dreptul lui si..prostia ta ca platesti. Ce frumos! Traiasca Romania , paradis pentru unii!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

Liliana Gradinaru a scris:

Cantitatea nu face calitatea si, adesea, este chiar contraindicat sa scrii atat.

Sunt situații în care este necesara o argumentare largă dar concisa.
În cazul meu a dat rezultate deosebite.
Judecatorii au răbdare cu avocatii care muncesc la dosar și se vede. Nu dorm pe ei ca în alte cazuri.
Am avut însă și cazuri în care cascam și eu și judecatorul dar era limpede situația, previzibila.

Pe familie cu tatii e mult de scris pentru ca la mame este mai simpla treaba.
Daca își angajează avocat pentru ca ei nu sunt deloc interesați, de regulă.

Referitor la angajarea unui avocat nu cred ca recomandarea este cea mai importantă. Contează enorm dacă avocatul cu clientul fac un cuplu bun în arhitectura procesului.
Daca avocatul si clientul se dau cap în cap din greșeală nu este bine...Mai contează mult și dacă clientul are noroc la proces.
Daca are ghinion e crunta treaba.
Ultima modificare: Joi, 1 August 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc tare mult, cu stima!
Sa știți ca sunt avocati care pot ajuta dincolo de ceea ce spuneți, dincolo de ceea ce va puteți imagina.

Nu este mereu vorba despre ceea ce ziceți.
Sunt destul de costisitoare aceste procese pentru ca avocatul se incarca foarte mult cu emoții negative.

Marea majoritate a taților nu sunt interesați de proprii copii și instantele au tendiinta de a-i judeca pe toți la fel, cei interesați de minori fiind obligați sa lupte și sa arate o stabilitate în timp.
este vorba de un SIMPLU divort cu un contract STANDARD fara alte implicatii, iar cei de la admin ul acestei pagini de muult stiu si cine sunt eu si cel mai probabil stiu ca nu fabulez. Pacat ca NIMENI nu se implica sa APERE si asa ceva! IN alte state catre care tot facem trimitere asa ceva este practic imposibil.
Stimate domnule Laschoschi,

Dintotdeauna am avut 'senzatia' ca ceea ce spuneti dvs. aici in deschidere este foarte posibil. :)Doar un pic de sansa sa si cunosti persoana potrivita.

~ final discuție ~