avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am fost intro relatie de 6 ani fara o luna. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am fost intro relatie de 6 ani fara o luna. In ultima ...

Buna ziua, am fost intro relatie de 6 ani fara o luna. In ultima parte a relatiei ne-am casatorit pe o perioada de 1 an si 9 luni. Sotia nu a participat financiar. in cei 6 ani decat in proportie de 25-30 % si avand cont cu valoare mica a reusit sa-l ridice la aproximativ 40000 ron. in aceasta perioada.A cheltuit bani pe probleme medicale si transportul in excursi. Mentionex ca am avut conturi separate in tot acest timp.
In aceasta perioada nu am facut cumparaturi de bunuri.
Intrebarea mea esta dace poate sa solicite partaj in aceasta situatie?
Mentionez ca amandoi avem apartamente inainte de concubinaj, iar in apartamemtul meu unde am locuit am cumparat mobila si electrocaznice.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iulie 2024
vreausastiu125, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare de bunuri comune si bani ana gazdac ana gazdac fiica mea a trait dupa un an de la divort in concubinaj cu fostul sot pina in luna febr.2011 cand el si-a facut o alta relatie si s-au despartit definitiv.In ... (vezi toată discuția)
Divort????? cum sa actionez???? ialin_ ialin_ Am 32 ani \\,sunt casatorita cu sotul meu de 2 ani dar pana sa legalizam relatia,am locuit impreuna timp de aproximativ 10 ani(concubinaj).Acum o luna am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu fostul meu partener cu care am trait in ... Dana99Dana Dana99Dana Buna ziua, Impreuna cu fostul meu partener cu care am trait in concubinaj timp de 11 ani, am renovat doua camere pe o constructie realizata de parintii ... (vezi toată discuția)