avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As vrea sa fug cu iubitul meu si eu am doar 16 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As vrea sa fug cu iubitul meu si eu am doar 16 ani ...

As vrea sa fug cu iubitul meu si eu am doar 16 Ani sar putea
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:45, 28 Iulie 2024
De fugit de acasă e ușor, dar poliția te va aduce înapoi dacă părinții tăi cer ajutor. Sau, dacă și ei sunt un motiv din cauza căruia vrei să fugi - sunt violenți, nu îți asigură cele necesare vârstei (hrană, îmbrăcăminte, acces la educație etc.) -, vei fi dusă la un centru pentru minori ca să fii îngrijită corespunzător.
Iar iubitul tău va avea probleme mari dacă este major.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dragoste mare intre doi minori, plecare de acasa, consecinte elenaalexandra02 elenaalexandra02 Am și eu o curiozitate. O prietenă are o relație de un an și 3 luni , ea având vârsta de 13 ani jumate , iar el 16 ani , aproape 17. Părinții ei nu ... (vezi toată discuția)
Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Dobandire anticipata a capacitatii depline de exercitiu la 16 ... Ioana_Alexandrescu Ioana_Alexandrescu Dobandire anticipata a capacitatii depline de exercitiu la 16 ani Buna ziua, implinesc in cateva zile 16 ani iar abuzurile la care sunt supusa de catre mama ... (vezi toată discuția)