avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat pentru cazari cu plata exclusiv online?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat pentru cazari cu plata exclusiv online?

Doresc sa deschid o pensiune insa cu tot procesul de rezerare/plata/acces/checkin/out automatizat si plati doar online. Am nevoie de o casa de marcat in acest sens avand in vedere ca nu o sa utilizez plata cash?
Cel mai recent răspuns: boldormiahi , utilizator 16:34, 27 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteți obligat să aveți casa de marcat atâta timp cât oferiți mijloace moderne de plată clienților dumneavoastră.

Atenție la obligația de a factura toate serviciile pentru a fi fiscalizate corect.
multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate bon fiscal g_adry g_adry Este obligatoriu ca o firma ce comercializeaza si instaleaza sisteme de energie regenerabila (sisteme solare apa calda si electricitate) este obligata sa ofere ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - facilitati de cazare julia1andrew julia1andrew De la inceput va spun ca nu ma pricep deloc la treburi de astea fiscale si ca doar conjunctura m-a determinat sa deschid o intreprindere individuala. Am o mica ... (vezi toată discuția)
P.f.a. platitor de tva sau nu (pt magazin online)? andrei1003 andrei1003 Buna ziua, Sunt inregistrat ca P.F.A. in domeniul comert online,am cateva intrebari la care as dori daca puteti sa-mi raspundeti cat de simplu: 1.Cum ... (vezi toată discuția)