avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am furat din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am furat din magazin

Bună ziua. Lucrez la un magazin și mi a trecut prin cap acum puțin timp să fur țigări și alte bunuri. Aseară am fost prinsă de securitate, m-au pus să scriu un proces verbal precum “ Subsemnata … angajat al … declar ca am vrut sa ies pe la ieșire angajați cu bunuri etc …. “ , apoi am scris demisia, ulterior am mers la case sa se scoată un “ bon anulat” așa l au numit. Si mi-au spus ca am termen o săptămână sa plătesc altfel suna la poliție.

Ce pot păți? Nu am mai pățit niciodată așa ceva
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2024
asakjbf, utilizator

Alte discuții în legătură

Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ContSters361273 ContSters361273 Buna ziua, am si eu o intrebare... sunt casier la o firma de haine destul de mare si aseara din greseala am uitat sa scanez un produs unui client, adica i l-am ... (vezi toată discuția)