avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amenda administrativa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amenda administrativa

Buna ziua, am si eu o intrebare... sunt casier la o firma de haine destul de mare si aseara din greseala am uitat sa scanez un produs unui client, adica i l-am bagat in plasa printre celelalte achizitionate; la iesirea din magazin au sunat portile, l-au intors inapoi, au fost verificate produsele de pe bon , iar acela nu era...intamplator in magazin era si directorul comercial care a chemat politia, nu m-a lasat sa mai incasez, mi-a zis ca este un furt calificat ...clientul a vrut sa plateasca produsul, dar directorul nu a fost deacord, doar l-a inapoiat ...in casa am iesit in regula cu banii, m-a amenintat ca o sa-mi faca cel mai mare rau posibil de fata cu politistii, tin sa mentionez ca eram in preaviz deoarece mi-am dat demisia acum o saptamana... ce credeti ca se poate intampla ? multumesc !! :((
Cel mai recent răspuns: ContSters361273 , utilizator 11:36, 2 Iunie 2015
Buna ziua,
Sper sa stiti numele si datele de contact ale clientului.
Daca da, va poate da cel mult o sanctiune disciplinara.
Incercati, daca se va ajunge la o plangere penala, sa luati legatura cu un avocat care sa va asiste si reprezinte IN TOATE FAZELE. Nu dati nicio declaratie fara prezenta lui.
Clientului i-au luat politistii declaratie...a mers la sectie..au incercat sa rezolve amiabil dar nu a fost deacord directorul... urmeaza sa se uite pe camere, sa imi urmareasca toate turele si dupa o anumita plangere.. mi-e teama ca nu imi dau decizia de incetare, pe care deja am semnat-o, urma sa o semneze si ei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune tudorp tudorp buna ziua, lucrez la un magazin si de curand am iesit lipsa in gestiune , am recunoscut lipsa si m-am angajat verbal ca voi inapoia banii in scurt timp. Ce se ... (vezi toată discuția)
Ce poate pati daca a fost prins furand? razna2014 razna2014 Buna dimineta, Am un prieten care lucreaza ca si agent vanzari/casier la o companie multi-nationala in jur de vreo 3 ani. Acum cateva zile,a vandut un ... (vezi toată discuția)