avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nedreptate la locul de munca. Am contract determinat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nedreptate la locul de munca. Am contract determinat pana la ...

Nedreptate la locul de munca. Am contract determinat pana la 8 august. Pe 13 iulie am primit decizie de prelungire a contractului de munca pentru inca 6 luni de zile. Deci exista un contract semnat unde scrie negru pe alb ca eu am primit prelungire de a lucra in companie pana la sfarsitul anului.

Astazi mi s-a spus cu stupoare, pe 31 iulie, deci cu 9 zile inainte de incetarea contractului ca nu mai este valabil, ca s-a razgandit conducerea si ca voi fi dat afara pe 8 august. As vrea sa inteleg daca este legal acest lucru sau daca pot ataca in instanta aceasta decizie.
Poate fi un pic forțat, dar la o primă mână, din punctul meu de vedere, dacă documentați faptul că ați primit dumneavoastră oferta de prelungire, că ei v-au trimis actul adițional spre semnare și că ulterior, cu rea-credință, au refuzat să semneze și ei actul, poate există șanse să obțineți despăgubiri.

Trebuie o analiză mai amplă pentru a stabili șansele de succes.

Av. Filimon Cristina

~ final discuție ~