avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum organizez legal un eveniment de tip bal cu artisti?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum organizez legal un eveniment de tip bal cu artisti?

Cum organizez legal un eveniment de tip bal cu artisti intr un local cu intrare pe baza de bilet, am nevoie sa am firma pentru a primii sponsorizare din partea altor firme? sau sa colaborez cu o firma de evenimente? eu as vrea sa fiu independent, care este cea mai buna cale
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:17, 6 August 2024
Ca sa primiti sponsorizari ar trebui sa aveti o asociatie, fundatie sau federatie care sa fie organizatorul balului , ca o "firma" ( in sensul de SRL, SA sau alt tip de societate, sau organizatie cooperatista etc.) fiind operator econonic, NU poate primi sponsorizari. In situatii speciale poate primi sponsorizari si o persoana fizica, daca e recunoscuta de un ONG activ in domeniul in care activeaza acea persoana, dar ma indoiesc ca va incadrati in acea categoorie, exceptia fiind gandita pentru situatii gen primire sponsorizare de catre un sportiv care e recunoscut de un club sportiv, ca el sa isi acopere cheltuielile de deplasare la ceva competitie pe care nu i le poate suporta clubul, sau un artist recunoscut de o asociatie de specialitate a artistilor primeste ca persoana fizica o sponsorizare pentru cheltuielile de deplasare la ceva turneu sau expozitie sau spectacol unde e invitat sau ca sa isi acopere costuri cu materiale sau cu inchiriat sala etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare sportiv strain ETor ETor Cazul este urmatorul: Sportiv cu dubla cetatenie care are resedinta in Romania dar reprezinta o federatie straina doreste sa obtina sponsorizari din partea ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare directa sportiv nracolta nracolta Din cate am inteles din legea sponsorizarii, poate fi sponsorizata \"[i][b]d) orice persoana fizica cu domiciliul in Romania a carei activitate in unul ... (vezi toată discuția)