avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna! Firma unde am fost angajat mi-a platit acum ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna! Firma unde am fost angajat mi-a platit acum cateva luni(Martie)atestatul ...

Buna! Firma unde am fost angajat mi-a platit acum cateva luni(Martie)atestatul pentru stivuitor.(nubam cerut eu s-au oferit ei)..am intrebat daca in cazul in care plec din firma va fi tras banii din salar sau daca trebuie sa stau un anumit timp la ei si mi-sa spus ca Nu...saptana trecuta m-au chemt sa imi scriu demisia pe motiv ca se inchide firma si nu am mai luat salarul acum in 30 ...poate sa traga banii pentru atestatul de stivuitor daca nu a fost mentionat nici un fel de criteriu (obligatie)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 31 Iulie 2024
Fara acordul dvs sau fara o hotarare judecatoreasca nu va poate retine vreo suma de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o problema cu atestatul de stivuitor. pana ... Victor94 Victor94 Buna ziua! Am si eu o problema cu atestatul de stivuitor. Pana de curand am lucrat la o companie la care am obtinut si permisul de stivuitor in urma cu 5 ani, ... (vezi toată discuția)
Atestat stivuitor retinut de angajator ionut.dally ionut.dally Buna ziua ! Am lucrat la o firma care m-a trimis să fac cursurile pt stivuitor, am luat examenul , urmând ca talonul sa fie trimis la ei. Cursurile au fost ... (vezi toată discuția)
Plata conform act aditional la demisie eiskraft eiskraft Buna ziua, la semnarea contractului individual de munca, am fost pus sa semnez si un act aditional cu un scadentar unde erau enumerate anumite cheltuieli de ... (vezi toată discuția)