avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creante de la scoala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creante de la scoala

Am un titlu executoriu pentru o scoala. Puteti sa-mi spuneti ce conturi pot fi poprite si in cazul in care in acele conturi nu se va gasi nimic,ce alte modalitati de recuperare a datoriei ar mai fi? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaela vizintin , utilizator 17:07, 6 Februarie 2010
Va trebui sa verificati ordonatorul de credite pentru acea scoala, este o creanta bugetara practic si se aplica regimul recuperarii creantelor bugetare OUG 71/2009 cu modif. ulterioare (depinde de ce fel de creanta este vorba) sau/si Legea nr.11/2010
Daca nu v-ati judecat cu cine trebuia, posibil ca hotararea sa nu poata fi pusa in executare...
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
M-am judecat cu scoala, iar creanta este o factura de lucrari executate catre aceasta si neachitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale flatron flatron nu ne-a fost acordata o marire salariala la timp, sindicatul s-a judecat si a castigat. acum trebuie facuta executare am inteles. cam ce hartii trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre investita cu titlu executoriu Ugrdv Ugrdv Am investit cu titlu executoriu hotărârea judecătorească prin care am câștigat diferențe la salariu de bază al funcției de profesor. Suma ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! Suntem o societate comerciala distribuitoare de produse din carne, pe baza de facturi fiscale, si, avem de recuperat de la diversi rau-platnici ... (vezi toată discuția)