avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere restituire permis - dosar clasat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere restituire permis - dosar clasat

Am următoarea situație: accident auto din cauza nepăstrării distantei corespunzătoare, se deschide dosar al cărui soluție este ordonanţa de clasare art 16 alin 1 lit b, fără suspendarea dreptului de a conduce. La depunerea cererii de restituire permis la ipj, s a comunicat termenul de 30 zile pentru restituire, in ideea in care data ordonantei este 09.07..N-ar trebui ca în baza ordonanței să fie restituit permisul sau termenul de 30 zile este de soluționare a cererii?

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală, suspendare permis Aalexandreea Aalexandreea Bună ziua! Am avut un accident pe data de 18.09.2022, cu vatamare corporala. Victima nu a depus plângere. Dosarul este clasat din luna ianuarie dar nu am ... (vezi toată discuția)
Poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile dacă nu există un proces verbal de constatare a vreunei contravenții? Corina Grigorescu Corina Grigorescu Buna ziua. Poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile in situatia in care nu exista un proces verbal de constatare a vreunei contraventii? (vezi toată discuția)
Schimbarea suspendarii initiale a permisului de conducere pe 60 zile, in 90 zile Mike67 Mike67 Buna ziua tuturor! As dori sa stiu daca cineva de pe acest forum a mai trecut prin aceasta situatie, sau daca are cineva vreun sfat. Evenimentul s-a ... (vezi toată discuția)