avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot proceda să obțin titlul alodial pe o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot proceda să obțin titlul alodial pe o proprietate și ...

Cum pot proceda să obțin titlul alodial pe o proprietate și care sunt etapele?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:24, 20 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu am auzit de actualitatea acestui statut. Conceptul e...vetust
În legislația romana nu exista și nici nu știu dacă a existat acest concept(nici macar in Evul Mediu).Explicati mai exact ce anume vreți sa obțineți..etcetc
Cum obțin titlul alodial pe o masina
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În ce tara d-le în ce legislație,în ce secol?În România nu exista aceasta instituție juridica. cel putin de la Cuza și pana în prezent.Incercati sa explicați ce anume doriți..
cred ca sta vrea sa spuna: [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2024
Jecombi1, utilizator

Alte discuții în legătură

De la cuza cel drept la iohannis cel mediator Mediator_Bucuresti Mediator_Bucuresti Marea provocarea a domnitorului Alexandru Ioan Cuza, in urma cu aproape un secol, a fost aceea de a implementa la nivelul societatii din acea vreme reforma ... (vezi toată discuția)
Casatoria de convenienta ion cu vaca ion cu vaca Buna! Vreau sa stiu si eu cate ceva despre casatoriile de convenienta. Daca sunt legale sau nu?,si in ce consta ele.Cum as putea sa ma casatoresc astfel, daca ... (vezi toată discuția)
Ong-urile sunt institutii publice? Seonbae Seonbae Federatiile sportive nationale sunt considerate autoritati sau institutii publice de interes national ori local? (vezi toată discuția)