avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Acordare tichete de masa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Acordare tichete de masa

Buna ziua,

Va supun o speta si am nevoie de un punct de vedere cum ar trebui rezolvata situatia. Daca unui angajat i se acorda un nr de tichete mai putin decat ar avea dreptul in luna respectiva, cum se va regla acest lucru? Exista reglarea in luna urmatoare? Si daca da, cum se procedeaza cu impozitul retinut . De exemplu in iulie angajatul avea dreptul la 23 de tichete. A primit 20. Daca eu vin in luna august si ii acord acele 3 tichete la care avea dreptul in luna iulie + tichetele in august, ce justificari trebuie sa am la baza? Se impoiteaza toate tichetele acordate in luna august chiar daca depasesc ca nr , nr de zile lucratoare in luna? Sau ce solutie ar exista in acest caz?
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 15:39, 13 August 2024
deci, ce inteleg eu este> iulie acordate 15 tichete (de exemplu) si trebuiau 20......de aici rezulta ca 5 tichete sunt obligata sa acord in august...vine luna august...in august luna completa 20 de zile ( exemplu) - angajatul lucreaza toata luna deci trebuie sa primeasca cele 20 de tichete, insa angajatorul trebuie sa le acorde si pe alea din iulie care trebuiau date si nu s-au dat = rezulta ca angajatorul trebuie sa dea 20 tichete august +5 tichete iulie, insa august are 20 zile (exemplu) luna completa...ce face angajatorul atunci? Daca iau ceea ce ati scris mai sus reiese ca nu am voie 25de tichete, insa nici nu pot sa tai din dreptul omului...deci?

~ final discuție ~