avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune in instanta

Succesiune in instanta.Buna seara forum as dori un raspuns daca sunteti amabili. La casa parinteasca s-a construit etaj fara autorizatie si bineinteles fara acordul meu si a celor trei nepoti ai mei care am fost omisi de la succesiune de un frate care a decedat anul trecut si el.Suntem obligati de lege sa platim si noi la cheltuielile facute de el, pt etaj? Ca altfel,as vrea sa stiu daca pot cere in instanta sa aduca casa parinteasca la forma pe care a avut-o ( fara etaj) deoarece noi nu suntem de acord sa platim nimic din ce a cheltuit cu constructia etajului,( noi nefiind intrebati de nimeni daca dorim etaj la casa).
Cel mai recent răspuns: bramen , utilizator 21:47, 4 August 2024
Domnule,vi se pare ca este o cearta,eu am spus ca mi se pare absurd raspunsul. Am impresia ca este cam complicata treaba cu legile.Altii spun ca se poate demola daca este construit ilegal.Chiar am intrebat la primarie si au spus ca ei pot demola constructia care nu are autorizatie..Cine are dreptate,ca sa stiu si eu? Pentru ce sunt date amenzile de la 1000 la 100.000 pt constructii ilegale? Si da,si in celalalt caz ar putea fi la fel,nu doar in al meu. Nu stiu de ce ei trebuie sa obtina , iar eu nu. In tot cazul,imobilul tot la vanzare ajunge deoarece nu locuieste nimeni in ea pt ca nu avem domiciliul in Romania iar fratele care m- a tradat a murit.De aceea sunt furios,ca am locuit amandoi in aceeasi tara,ne-am vizitat iar el mi-a ascuns tarasenia pe care a facut-o.

~ final discuție ~