avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, As dori sa stiu daca pot fi dat in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, As dori sa stiu daca pot fi dat in judecata pentru ...

Buna seara,
As dori sa stiu daca pot fi dat in judecata pentru ca am facut pe cineva "Nesimțit" in contextul in care respectiva persoana s-a comportat ca unul. Contextul: am dus masina la un mecanic care m-a amanat o luna de zile cu reparatiile, timp in care a fost foarte arogant de fiecare data cand l-am contactat sa vad cum decurg reparatiile, ca la final sa imi înapoieze masina cu aceleasi probleme cu care am dus-o. Mentionez ca omul nu a vrut sa imi spuna ce probleme a avut, nu mi-a dat bon fiscal pentru "piesele pe care le-a achiziționat" (pun in ghilimele pentru ca nu am nici o baza ca respectivele piese au fost cumparate sau nu in realitate), nu mi-a eliberat bon fiscal pentru operatiunea totala. Eu am dat un anunt pe o retea de socializare, sa afle mai multi oameni cu ce nereguli se ocupa acest om, ca sa ma trezesc cu mesaje de la dansul in care ma ameninta ca deja mi-a depus plangere la procuror (nu stiu ce treaba are procurorul cu un astfel de caz) pentru ca l-am facut faimos pe retelele de socializare, începând inclusiv sa ma ameninte cu vorbe de genul "o sa ma pomenesti si pe lumea cealalta". Ce parere aveti?

Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)
Service auto lacatusconst lacatusconst Salut ma numesc Lacatus Am o problema cu un service auto { probabil ne acreditat - autorizat } . Am o autoutilitara iveco daily si am fost la un service auto ... (vezi toată discuția)
Drepturi consumatori la produsele aflate in garantie gratiela65 gratiela65 Am o masina de spalat aflata in garantie.Cand s-a stricat,s-a facut constatarea,dupa un timp au venit cu piesele comandate in alta tara ca sa o repare, dar ... (vezi toată discuția)