avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Service auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Service auto

Salut ma numesc Lacatus
Am o problema cu un service auto { probabil ne acreditat - autorizat } . Am o autoutilitara iveco daily si am fost la un service auto din Bucuresti sa schimb distributia .
Dupa schimbarea pieselor ( originale ) m-am trezit si cu garnitura de chiuloasa arsa (arunca antigelul afara ) datorita faptului ca mecanicul a probat autoutilitara fara sa ii puna lichidul de racire (antigel)
Am reclamat aceasta problema si au spus ca nu considera ca este vina lor si ca sa le demonstrez cu acte MENTIONEZ ca masina inainte sa ma duc la acesti mecanici nu avea nici o problema de acest fel .
Acum
In urma lucrarilor efectuate am cerut o factura ( bon fiscal deoarece sunt pers fizica ) si mi sa spus ca o sa primesc in cel mai scurt timp LUCRU CARE DE ALTFEL NU SA INTAMPLAT
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea problemei mele deoarece acestia Nu isi recunosc vina, ba chiar ma injura si ameninta
Unde pot sa le fac plangere?


Interventie moderator: conform Regulamentului de forum, va rog sa nu folositi majuscule si sa evitati postarea datelor personale. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Februarie 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:05, 7 Februarie 2015
initial sesizati oficail protectai consumatorului
La momentul introducerii in service,acesta a eliberat document in care sa fie precizata starea tehnica a masinii si motivul pentru care a fost introdusa la reparat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un service auto petrica101 petrica101 Buna ziua .Am o problema cu un serce auto am dus masina la service din cauza ca pierdea antigel si avea scurgeri de ulei .am dus masina pentru constatarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! acum aproximativ o luna am achizionat o masina adusa ... Cucerzan Cucerzan Buna ziua! Acum aproximativ o luna am achizionat o masina adusa din Germania. In momentul in care am fost sa o vad, am dus-o la service si au examinat-o si au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, se da următoarea situatie: masina înmatriculată ... Arrinakate Arrinakate Bună ziua, Se da următoarea situatie: Masina înmatriculată în străinătate în Ungaria în apropiere de întrarea în tara se defectează și este ... (vezi toată discuția)