avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Problema cu un service auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Problema cu un service auto

Buna ziua .Am o problema cu un serce auto am dus masina la service din cauza ca pierdea antigel si avea scurgeri de ulei .am dus masina pentru constatarea problemei respective neavand alte probleme .masina am duso pe roti au bagato in service iau facut constatarea au intocmit un deviz si miau spus sa achit factura proforma pentru demararea lucrarilor.au avut de schimbat mai multe garnituri inclusiv cea de la chiuloasa .au dat motoru jos chiuloasa au schimbat toate garniturile +anumite piese marunte au montot motorul la loc si au plecat in proba .ma suna dupa aproximativ doua saptamani de cand am lasat masina in service simi spun ca la motor au incepu sa se auda o bataie motor si au duso iar in service si au demontato .dupa demontare miau spus ca trebuie sa schimb piese in motor in valoare de 25000 am devizu.problema este ca eu am dus masina pe roti nu avea nimic nici o bataie iar ei imi spun ca nu mai pot monta motorul inapoi pana nu schimb piesele sugerate de ei .sustinand ca problema cu defectarea motorului sa intamplat in teste .Ce pot sa fac ?Doresc un avocat care sa ma ajute in solutionarea problemei.
Cel mai recent răspuns: petrica101 , utilizator 18:52, 16 Noiembrie 2015
Problema este de natura civila si nu penala.
Va trebui efectuata si o expertiza de specialitate.
da multumesc am renuntat si nu mai vreau in viata mea sa aud de vw

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! acum aproximativ o luna am achizionat o masina adusa ... Cucerzan Cucerzan Buna ziua! Acum aproximativ o luna am achizionat o masina adusa din Germania. In momentul in care am fost sa o vad, am dus-o la service si au examinat-o si au ... (vezi toată discuția)
Service auto lacatusconst lacatusconst Salut ma numesc Lacatus Am o problema cu un service auto { probabil ne acreditat - autorizat } . Am o autoutilitara iveco daily si am fost la un service auto ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service auto Ispas Lucian Ispas Lucian Buna ziua, Am o problema cu un autoturism vw JETTA 2017 / 7755 Km, achizitionat in urma cu 7 luni din reperezentanta VW Suceava. O sa va fac o ... (vezi toată discuția)