avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Aș avea nevoie de lămuriri privind ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Aș avea nevoie de lămuriri privind următorul context: ...

Bună ziua.

Aș avea nevoie de lămuriri privind următorul context: X a fost promovat pe un poste de management în compania în care lucrează. În acest sens nu a primit mărire de salariu și nici o nouă fișă a postului de semnat, deși ocupă rolul de 1 luna jumătate. Este obligat angajatorul ca într-un astfel de context să ia măsuri ? Țin să menționez ca, prin urmare, plecând de pe un post de execuție, nici cod COR nu a fost modificat - de la agent servicii clienți. Orice remarcă privind scenariul îmi este de folos. Mulțumiri.

Alte discuții în legătură

Incadrare carte de munca studii medii in loc de studii superioare catalina2008 catalina2008 Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de incadrarea pe cartea de munca. Lucrez de mai bine de 7 ani si mereu am fost incadrata pe cartea de munca pe un ... (vezi toată discuția)
Ajutor fise post carmen2531 carmen2531 Buna ziua, Asi dori si eu cateva modele de fise post pentru: 1. Operator introducere, validare si prelucrare date (COR 411301) 2. Grafician calculator (COR ... (vezi toată discuția)
Fisa post agent de vanzari cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o fisa de post Agent de vanzari. Multumesc (vezi toată discuția)