avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probatiune si munca.Drept penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probatiune si munca.Drept penal

Daca am primit inchisoare cu suspendare sub supeaveghere si ore de lucru in folosul comunitatii,dar eu locuiesc in strainatate cu familia.Urmeaza sa am prima infatisare la probatiune ce as putea sa fac fiindca nu pot merge lunar in tara,deoarece lucrez.Se poate sa merg o data sau se doua ori pe an in tara sa lucrez si la probatiune???
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2024
AlyComy07, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:46, 8 August 2024
Vorbiți la probațiune.
Aveti dreptul sa apelati și la avocat daca apar probleme.

București 2024
Ultima modificare: Joi, 8 August 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, va rog un răspuns pentru o cunoștință condamnata ... Mihai_198131 Mihai_198131 Bună seara, va rog un răspuns pentru o cunoștință condamnata la 1 an și 6 luni închisoare, cu suspendare de 2 ani și 6 luni (dintr o prostie minora) . ... (vezi toată discuția)
As putea sa revin in tara? Axaz Axaz Am fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare (2 luni in pușcărie) în Anglia pentru ca am vorbit cu o minoră pe internet și i am trimis poze ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunității Jhonyx81 Jhonyx81 Bună dimineața, am primit prin hotărâre judecătorească 60 de zile.dw munca în folosul comunității, am fost repartizat la serviciul de salubrizare al ... (vezi toată discuția)