avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! În anul 2021 mama a fost citata la politia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! În anul 2021 mama a fost citata la politia ecomica ...

Buna ziua! În anul 2021 mama a fost citata la politia ecomica în calitate de martor pentru un teren arabil moștenit de la tatăl ei. O matusa i-a făcut plângere precum si-a însușit pe nedrept terenul cu toate ca exista acte notariale și carte funciara.
Zilele astea am fost la politia economica sa ne interesam de stadiul dosarului. I s-a comunicat ca dosarul s-a soluționat în luna mai 2024, având calitatea de martor nu poate sa I se comunice hotărârea. Cum trebuie sa procedam pt afla sentința? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:25, 7 August 2024
Dacà a fost martor nu poate avea legàtură cu reclamația mătușii. Și nu era de competența poliției.
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere VladAndrei VladAndrei Buna ziua. Acum 2 luni am imprumutat , cu consimtamantul detinatorului , un amplificator de chitara.L-am tinut aproximativ 2 saptamani dupa care i l-am ... (vezi toată discuția)
Succesiune-mostenire ghergut ghergut Am o matusa ramasa vaduva dupa decesul unchiului de acum un an.Nu au avut copii. Unchiul a mai avut 8 frati in localitati diferite, din care traieste numai ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)