avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O persoana cu dizabilitati cu gradul 1 cu asistent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O persoana cu dizabilitati cu gradul 1 cu asistent personal dat ...

O persoana cu dizabilitati cu gradul 1 cu asistent personal dat de stat are voie sa se duca si singura pe la biblioteca fara asistent persoanal? Aceasta persoana nu e nevazatoare, ci are semipareza pe partea dreapta si nu poate vorbi . Ma gandesc ca acea persoana cu dizabilitati are dreptul sa faca si ceva independent, sa faca ce poate sa faca si singura .

Alte discuții în legătură

Asistent personal, indemnizatie de insotitor sau altceva? bodo gabriella bodo gabriella am o verisoara care are la randul ei grija de soacra ei care este paralizata la pat pe partea dreapta in urma unui atac vascular cerebral de cativa ani. Doresc ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate grad 2 (accentuat) si infiintarea unui srl. este posibil cu respectarea cadrului legal? ContSters358129 ContSters358129 Buna ziua, Sunt beneficiarul unei pensii de invaliditate (boala) grad 2 accentuat ( pentru care primesc Pensia de invaliditate), cu revizuire la 2 ani si apoi ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare pentru persoanele cu handicap Cosmin Furtuna Cosmin Furtuna Mai platesc taxa de poluare pentru inscrierea unei masini in romania daca am un handicap?daca nu,cum pot beneficia de asta?multumesc anticipat=D> (vezi toată discuția)