avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Garaj folosit drept depozit de bauturi.Salutare, in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Garaj folosit drept depozit de bauturi.Salutare, in spatele blocului unde locuiesc se gasesc cateva ...

Salutare, in spatele blocului unde locuiesc se gasesc cateva garaje auto, unde un individ a cumparat/inchiriat un nr. de 3 unitati pentru a le folosi drept depozit marfa. Acest aspect imi provoaca un deranj sporit, avand in vedere zgomotul produs de traficul auto foarte ridicat si de incarcatul/descarcatul baxurilor cu marfa. Am de-a face cu autoutilitare mari ce descarca marfa de 1-2 ori pe saptamana si cu utilitara si/sau autovehiculul individului respectiv ce vine sa ia marfa din garaj de 4-6 ori pe zi, in fiecare zi. Intrebarea mea, are voie sa desfasoare o astfel de activitate intr-o zona exclusiv rezidentiala?
Va multumesc, daca este nevoie de alte detalii, va stau la dispozitie.
Ultima modificare: Joi, 8 August 2024
trying4nothing, utilizator

Alte discuții în legătură

Depozit materiale de constructii in oras(zona rezidentiala) cafanu cafanu Buna ziua, As vrea sa supun dezbaterii un subiect care ma intereseaza in mod direct. Locuiesc in oras, intr-o zona de case(zona rezidentiala aflata in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, este legală parcarea tirurilor într-un cartier ... mahufelicia mahufelicia Bună ziua, este legală parcarea tirurilor într-un cartier de case? Vizavi de locuința mea a cumpărat cineva un teren ( cu o casă) a demolat tot și de ... (vezi toată discuția)
Dezmembrari auto in zona rezidentiala intre case Zbona Zbona Buna ziua, Stau in oras intr-o zona rezidentiala, bulevard, iar de curand noul meu vecin, lipit de gardul meu, si-a adus o gramada de masini si s-a deschis ... (vezi toată discuția)