avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In cazul suspendarii permisului pe 90 zile, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In cazul suspendarii permisului pe 90 zile, se mai ...

Buna ziua! In cazul suspendarii permisului pe 90 zile, se mai poate da examen de redobandire permis dupa ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti, in caz de contestatie?
Vad ca in momentul de fata legea spune ca “pana in a 20-a zi, inclusiv, a perioadei de suspendare e exercitarii dreptului de a conduce”
Art 106- oug 195/2002

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pe 90 de zile B-EG B-EG Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul de conducere 90 de zile pentru alcool 0.27 mg/l. Am depus contestatie fiindca am nevoie de permis in perioada ... (vezi toată discuția)
Salut - anulare permis in strainatate andrei-andreiul andrei-andreiul am si eu o intrebare ca nu am fost lamurit ...mi sa anulat permisul de conducere pentru consum de alcool pe o perioada de 3 ani in afara romaniei eu fiind ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat alcool laura80a laura80a Buna seara! Am urmatoarea situatie...permis suspendat 90 zile (pt alcool 0,13). Din ce am citit se poate sustine examenul de redobandire si reducerea ... (vezi toată discuția)