avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara.Acum am pensie pt. limita de varsta (am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara.Acum am pensie pt. limita de varsta (am decizia) din ...

Buna seara.Acum am pensie pt. limita de varsta(am decizia) din 2016..Am tot depus online la CNPP tot felul de adeverinte de unde am lucrat si diplome facultate la zi si carnetul si adeverinta de somaj si livret militar,absolut tot ce am avut.Ca urmare am primit pe 08.08.2024 o decizie in care mi-au mai considerat si cei 5 ani de facultate la zi si probabil si alte adeverinte.Intrebari :
1-este aceasta celebra decizie recalculata conform noii legi care se aplica de la 01 septembrie 2024?(pt. ca stiam ca aceste noi decizii trebuie sa le primim in perioada 15.08-30.08.2024)
2-daca la 1) raspunsul este ”nu” atunci intreb : ” pentru pensia recalculata cu aplicare de la 01 sept. ar trebuia sa primesc o noua decizie ( intre 15.08 si 30.08.2024,asa cum se spune)care sa cuprinda specificat clar urmatoarele : a)numar total de puncte,b)puncte de contributivitate,c)puncte de stabilitate,c)puncte asimilate si necontributive.
Daca la 2) raspunsul ar fi ”da” mi-ar fi si mie usor sa-mi verific pensia ”recalculata”.
Multumesc pentru timpul acordat si pt.raspunsuri........Stima.

Alte discuții în legătură

Azi am pensie limita de varsta de circa 2500 lei iar pe decizia ... inginerautocad inginerautocad Azi am pensie limita de varsta de circa 2500 lei iar pe decizia actuala de pensie apare ca am vreo 40 de puncte. Am depus online prin platforma CNPP(am cont ... (vezi toată discuția)
Pensia-adeverințe sau alte justificări! kovacs_stefan kovacs_stefan Pentru pensie-facultatea la zi se poate justifica cu diploma si înscrisurile ei, pentru cei care am făcut armata obligatoriu - putem justifica cu livretul ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii Haimi Haimi Care este termenul pentru recalcularea pensiilor privind stagiul militar si studiile superioare? (vezi toată discuția)