avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am o casa care doresc sa o inchiriez pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am o casa care doresc sa o inchiriez pe termen scurt. ...

Buna ziua.
Am o casa care doresc sa o inchiriez pe termen scurt. Mentionez ca, casa are o piscina si foisor. Mai am nevoie de acordul vecinilor?
Si in cazul in care cel care inchiriaza orgazizeaza o petrecere imi trebuie ceva suplimentar?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:56, 9 August 2024
Termen scurt, dar care e frecvența? Regimul hotelier și organizările de petreceri, altele decât cele familiale sunt afaceri și trebuie autorizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de ceva timp s-a pus in vigoare o lege din care rezulta ... Smiley4u Smiley4u Buna ziua! De ceva timp s-a pus in vigoare o lege din care rezulta ca, cei care doresc sa isi inchirieze apartamentul in regim hotelier vor avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Obligarea vecinilor de a nu inchiria in regim hotelier BiancaIoana95 BiancaIoana95 Locuiesc intr-un bloc in care cativa dintre proprietari inchiriaza. Unii dintre ei au 5 apartamente si toate sunt inchiriate in regim hotelier. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)