avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Extradare refuz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Extradare refuz

Salut pe 7 august am fost condamntat la 7 ani inchisioare pentru un viol pe care nu lam făcut ziza fapta comisa 2 septemrie 2014 dupa aproape 10 ani ma condamnat eu tot acest timp am locuit in anglia am familie umreaza sa ma casatoresc am loc de munca cand o sa ma aresteze vreu sa refuz , o sa pot face condamnarea in uk închisoare sau cu bratara
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2024
PeAlin, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara ! am și eu o întrebare...soțul meu a fost condamnat ... RatZ3038 RatZ3038 Bună seara ! Am și eu o întrebare...Soțul Meu a fost condamnat la 8 luni de închisoare în România! Noi aflându-ne acum în uk ! Am făcut toate ... (vezi toată discuția)
Durata executare LordQ LordQ Buna seara, Am primit in 2018 o condamnare definitiva de 6 ani inchisoare cu executare pentru o fapta comisa in 2009 (acces fara drept la un sistem ... (vezi toată discuția)
Cum sami iau copilul inapoi elisabeta adriana elisabeta adriana fiind in divort cu sotul meu, acesta a incredintat copilul la o familie. la tribunal neam impacat-dar el este aresatat- si eu vreau copilul inapoi.stiti daca ... (vezi toată discuția)