avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificate de actionar la Automobile Craiova
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificate de actionar la Automobile Craiova

Bună ziua. Am niște certificate de actionar la "automobile Craiova " din anul 1996, pe numele mamei și bunicii mele. Ce trebuie sa fac, au vreo valoare? Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 11 August 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:54, 11 August 2024
Compania americană Ford a derulat în perioada iulie-august 2009 o ofertă de preluare la Automobile Craiova, în vederea delistării acesteia. În oferta de preluare, Ford a plătit 17,65 lei/acţiune. Delistarea Automobile Craiova a fost intermediată de firma de brokeraj EFG Securities.
Luați legătura cu cei de la Automobile și vedeți cum și de unde puteți sa întrați în posesia banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire terenuri si intrare in posesia lor STEFANESCU CRISTINA VIORICA STEFANESCU CRISTINA VIORICA Buna ziua! Am mai scris un mesaj dar nu-l mai gasesc pentru a-l recit... E prima data cand intru pe forumul asta... Mama mea, unica mostenitoare a ... (vezi toată discuția)
Mostenire loc de veci Ynnutza Ynnutza Locuim in Iasi, mama si fratele ei mostenesc doua locuri de veci. Fratele mamei doreste sa renunte la mostenire (cele doua locuri de veci reprezinta singurul ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale firmelor straine clujeanul73 clujeanul73 Desi la angajarea in cadrul acestei societati s-au facut nenumarate promisiuni, care urmau sa intre in vigoare incepand cu 01.01.2009, toate acestea au ramas ... (vezi toată discuția)