avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am o vila cu 3 camere si as dori sa o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am o vila cu 3 camere si as dori sa o inchiriez in ...

Buna ziua,

Am o vila cu 3 camere si as dori sa o inchiriez in regim hotelier (pe Airbnb), pe persoana fizica. As dori sa stiu daca este posibil acest lucru (fara deschiredea unui PFA) si care sunt primii pasi de parcurs.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:36, 13 August 2024
Aveti de parcurs documentatia de aici : [ link extern ] /
Pentru alte informatii contactati autoritatea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propietati inchiriate in regim hotelier (prin airbnb). Nicolaeliviu Nicolaeliviu Legea in cazul propietatilor inchiriate in regim hotelier (prin airbnb) sau alte modalitati de promovare ,cum procedez daca vreau sa inchiriez 2 din cele 3 ... (vezi toată discuția)
Cum pot emite factura? Dtart Dtart Buna ziua, Am o camera proprietare personala in regim hotelier pentru care platesc taxe ANAF la norma de venit pentru persoana fizica(nu PFA). Pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit din venit regim hotelier hostel: pot să fac o microîntreprindere și să plătesc 3% la sfârșitul lunii, sau cum să procedez? svalentins svalentins Buna ziua. Doresc pe viitor sa închiriez camere in regim hotelier cu ziua sau sa închiriez un pat in camera cu 4 paturi . Locația este in sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)