avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce face un Srl dupa cei 3 ani de suspendare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce face un Srl dupa cei 3 ani de suspendare?

Am un srl si am ceru suspendarea in 2008,stiu ca treaba asta e pe 3 ani,dar dupa ,ce se intampla? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 18:30, 7 Februarie 2010
faceti o cerere la de reactivare la ONRC si achitati cam tot atit cit ati platit la suspendarea activitatii.
laur67 a scris:

faceti o cerere la de reactivare la ONRC si achitati cam tot atit cit ati platit la suspendarea activitatii.

1. Se face hotarare AGA de reluare a activitatii si in nici un caz cerere de reactivare.

2. Documente necesare acestui demers la ONRC:
a) Hotarare AGA reluare activitate
b) contor de cuvinte la hotararea AGA
c) Cerere de inregistrare (original)
d) declaratia tip pe propria raspundere privind autorizarea activitatii
e) certificatul constatator emis in baza declaratiei-tip depusa la suspendarea activitatii
Credeti ca scapati de forfetar in 2011 cand va reluati activitatea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de hotarare aga pentru reluare activitate srl suspendat roby77 roby77 Buna ziua, as avea nevoie de un model de hotarare AGA pentru a putea relua activitatea unui SRL suspendat in 2009. multumesc anticipat celor care ma pot ... (vezi toată discuția)
Societate suspendata ion damaschin ion damaschin Buna ziua, Am o societate care este suspendata la ONRC. As vrea sa o reactivez. Ce trebuie sa fac in acest sens? Ce trebuie completat la ONRC? E nevoie de ... (vezi toată discuția)
Incetarea suspendarii unui srl inainte de termen mimi_ro mimi_ro Buna ziua Ce actiuni si ce costuri sint implicate in reactivarea unei firme suspendate, inainte de termen. Va multumesc! (vezi toată discuția)