avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale incetarea suspendarii unui srl inainte de termen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

incetarea suspendarii unui srl inainte de termen

Buna ziua

Ce actiuni si ce costuri sint implicate in reactivarea unei firme suspendate, inainte de termen.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 13:31, 14 Martie 2012

Documentele necesare sunt cerere tip, hotarare AGA de reluare activitatii si certificatul constatator care v-a fost eliberat la suspendarea activitatii.

Taxele sunt maximam 300 lei, la care se aduga si onoariul avocatului in cazul in care nu vreti sa va ocupati personal de procedura.
Multumesc mult pentru raspuns! Taxele sint (ca valoare) apropiate de cele pentru infiintarea unei intreprinderi individuale. Raspunsul primit urma sa ma lamureasca in alegerea unei forme in care sa-mi desfasor activitatea care e mult mai restrinsa decit a srl-ului pe care l-am suspendat.
Avind in vedere ca intr-o intreprindere individuala contabilitatea este mult mai usor de tinut, ce-mi recomandati sa fac?
Sa "resuscitez" "srl"-ul sau sa infiintez o "ii" ?
Pe de alta parte ma gindesc si ca termenul va expira curind si atunci ma voi trezi cu un "srl" cu care nu am ce face?
Credeti ca cei de la Registrul comertului acorda consultanta in astfel de probleme?
In opinia mea cred ca mai bine reluati activitatea SRL-ului. Aceasta cale implica costuri mai mici, iar procedura este mai simpla.
Contabil nu va pot raspunde, si va sfatuiesc sa luati legatura cu un contabil.
Cei de la ONRC asigura consultanta, insa se plateste acest serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala suspendata pe termen de 3 ani. consecinte daca ea nu este reactivata. Ioana-S Ioana-S Dupa cum se stie, acum 3 ani a existat o avalansa de suspendari de societati comerciale, datorita aparitiei acelui mult hulit si inutil impozit forfetar. In ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un srl suspendat dupa ce trece perioada de suspendare? adela05 adela05 Buna ziua, Ce se intampla cu un SRL suspendat dupa ce trece perioada de suspendare? Daca nu se reia activitatea, ONRC solicita dizolvarea societatii? (vezi toată discuția)
Ce face un srl dupa cei 3 ani de suspendare? omvesel omvesel Am un srl si am ceru suspendarea in 2008,stiu ca treaba asta e pe 3 ani,dar dupa ,ce se intampla? multumesc. (vezi toată discuția)