Fostul meu sot traieste cu o femeie de cativa ani buni.Nu sunt casatoriti,intrebarea mea este daca in urma despartirii lor, ea are dreptul la partaj si cum pot fi afectati copii nostri in acest caz.
Intre concubini fiecare ce cumpara este al lui.
Daca nu au acte si nu se inteleg se pot judeca pe bunurile mobile in sensul ca fiecare va sustine ca el a cumparat si nu celalt.
Regimul bunurilor dobandite in timpul partajului nu are regimul bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei. Ce au de impartit? Nu inteleg in ce mod credeti ca vor fi afectati copii dvs?La ce va referiti?
i
In urma divortului mi-a cedat mie si copiilor apartamentul cu conditia ca in cazul in care voi vinde apartamentul sa ai platesc jumatatea ce i se cuvine.Eu m-am mutat in strainatate iar el sta cu iubita lui in apartamentul nostru.Ar vrea sa ami plateasca partea iar eu sa il trec proprietar.El este cardiac iar iubita lui e cu 18 ani mai tanara,este posibil ca in cazul despartirii sau a decesului ea sa aiba drept asupra apartamentului in defavoarea copiilor mei?
Ea va avea drept cu 2 conditii:
- dvs. sa acceptati sa va plateasca partea dvs. si sa il lasati pe el proprietar ( deci ganditi-va bine si la copii inainte sa faceti asa ceva);
- daca se casatoresc.
Cum este situatia acum ( dvs. proprietara) este cel mai bine pt copii.
Divort
Eliza Maria
Buna dimineata,
Din luna mai a acestui an, in urma neintelegerilior repetate intre mine si sotul meu, a geloziei extreme, a urmaririi mele tot timpul, am ... (vezi toată discuția)