avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În situația în care Ministerul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În situația în care Ministerul de Finanțe, a ...

Bună ziua!
În situația în care Ministerul de Finanțe, a efectuat plata unui titlu de plată de la ANRP, titlu în care apar 10 persoane, și doar o persoană a fost desemnata de ANRP să ridice banii, vă rog să îmi spuneți, dacă una din cele 10 persoane, nu poate face direct imputernicire din motive strict de sanatate, ce soluție există?
Menționez ca persoană care nu poate face direct imputernicire, are un accident vascular cerebral, nu poate sa vorbească, are tutore și curator.
Am înaintat în instanta cerere pentru a rezolva această situație, dar voiam să știu ce se întâmplă cu suma respectiva care nu poate fi ridicata și dacă celelalte persoane de pe titlu pot intra in posesia banilor. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita anrp cristianairina cristianairina Am o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila inca din 2005 prin care statul, prin DFP Olt era obligat sa-mi dea actiuni la societati comerciale in ... (vezi toată discuția)
Card debit alexandru222 alexandru222 Buna ziua ! Acum 3 saptamani tatal meu a facut atac vascular cerebral . As dorii sa stiu cum as putea sa intru in posesia pin-ului de la cardul de de salariu ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare copil minor cristinabrinzuca cristinabrinzuca in urma decesului tatalui un copil minor are de ridicat de la cec o suma mare de bani deoarece tatal acesteia a avut asigurare pe viata la grave si la ... (vezi toată discuția)