avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Card Debit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Card Debit

Buna ziua !
Acum 3 saptamani tatal meu a facut atac vascular cerebral . As dorii sa stiu cum as putea sa intru in posesia pin-ului de la cardul de de salariu pe care il are in conditiile in care el nu poate sa vorbeasca deloc decat cateva cuvinte ( da , nu , pai , cand ) !
L-am intrebat care este pin-ul cardului dar fara succes , cred ca nici nu isi poate aduce aminte !
Am inteles ca singura modalitate ar fi la un notar public care sa constate ca nu poate sa vorbeasca !
Alte solutii ?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:35, 19 Aprilie 2013
Notarul public nu constata ca o persoana nu poate sa vorbeasca! Ati luat legatura cu Banca sa vedeti conditiile in care puteti intra in posesia pin ului sau a banilor?! Luati legatura si cu angajatorul ca spuneti ca este un card de salariu. In orice caz tatal dvs in situatia data nu poate consimti si semna niciun act prin care sa zicem va imputerniceste pe dvs sa faceti ceva in numele lui.
Cel mai Bine luati legatura cu angajatorul intai si apoi cu Banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de bani depusi la cec bank. Roxuta Roxuta Buna ziua, Am o problema si totodata o nelamurire. Tatal meu a depus o suma de bani la Cec Bank, acesta a facut in urma cu cateva zile accident vascular ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost furat un exemplar al actului duplicat de vanzare-cumparare apartament, posibile consecinte jlvera jlvera Buna ziua, Tatal meu a fost intr-o relatie cu o femeie care se pare ca a intrat in casa la mine si mi-a furat un exemplar duplicat din contractul de ... (vezi toată discuția)
Pensia mamei Bogdan_77 Bogdan_77 Buna ziua, as vrea sa va prezint urmatoarea situatie si totodata as aprecia un sfat care sa ma scoata din incurcatura. Mama mea este in imposibilitatea de a se ... (vezi toată discuția)