avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare legata de bani depusi la Cec Bank.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare legata de bani depusi la Cec Bank.

Buna ziua,
Am o problema si totodata o nelamurire. Tatal meu a depus o suma de bani la Cec Bank, acesta a facut in urma cu cateva zile accident vascular cerebral si este imobilizat la pat,inconstient. Am fost la banca si mi s-a spus ca nu a pus pe nimeni clauza si nu ii pot scoate, urmand sa vina un reprezentant acasa sa vada in ce stare este tot nu am putut scoate banii. Ce as putea face? Ce proceduri as putea urma? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxuta , utilizator 16:18, 16 Februarie 2015
Incercati, daca cunoasteti codul PIN al cardului sa scoateti banii din contul curent(contul de card),daca banii sunt doar in contul de economii(depozit), este mult mai greu,in cazul in care decedeaza tatal dvs.,puteti scoate banii din contul de economii(depozit) doar cu certificatul de mostenitor.Oricum, discutati si incercati sa gasiti solutii cu cei de la CEC BANK.
Multumesc frumos pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere cont banca Cristian880 Cristian880 Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa ... (vezi toată discuția)
Persoana bolnava actionata in judecata - modalitati de delegare a unui inlocuitor MGabriel MGabriel Buna ziua! Va deranjez pentru o mica problema. Tatal meu este imobilizat la pat,in urma unui accident vascular cerebral. De curand,a fost actionat in ... (vezi toată discuția)
Intotdeauna de pe avocatnet.ro am primit raspunsuri de ajutor ... florinm58 florinm58 Intotdeauna de pe Avocatnet.ro am primit raspunsuri de ajutor ,acum vin si va intreb : Este vorba de tatal meu in varsta de 94 de ani ,de circa 1 luna starea ... (vezi toată discuția)