avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Se considera bullying daca un profesor isi bate joc de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Se considera bullying daca un profesor isi bate joc de notele unui elev cu colegii sai?

Exista ceva consecinte pe care le poate infrunta un profesor ce a impartasit notele de la simulari de examene nationale sau examene in sine (evaluarea nationala sau bac) cu alti elevi in semn de batjocora fata de elevul a carui nota a fost impartasita? Avand in vedere ca aceste note sunt in mod oficial confidentiale, exista ceva din punct de vedere legal care sa opreasca profesorii din a impartasi aceste note? De asemenea s-ar putea vedea drept bullying avand in vedere ca scopul profesorului era de a rade de acel elev?
Ultima modificare: Duminică, 18 August 2024
mkjl1872, utilizator

Alte discuții în legătură

Camere de filmat bac doar intr-un judet andrei12345 andrei12345 Buna ziua! In ultima perioada au fost nenumarate discutii privind bacalaureatul din acest an. In judetul Botosani, Inspectoratul Scolar Judetean a hotarat ... (vezi toată discuția)
Metodologie examen bacalaureat Livia Costescu Livia Costescu Fiul meu a dat bacalaureatul anul acesta, a luat note de trecere la toate probele, dar a picat din cauza unui profesor neatent sau incompetent care a corectat ... (vezi toată discuția)
Emininke! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu. [/b]Expresia \\"emininke\\" ii apartine domnului Caragiale (o mica observatie: d-voastra ati observat obiceiul suparator de a nu-i mai prenumi domn ori ... (vezi toată discuția)