avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna zua tuturor,Am un vecin ce si-a construit un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna zua tuturor,Am un vecin ce si-a construit un cotet de gaini ...

Buna zua tuturor,Am un vecin ce si-a construit un cotet de gaini la 10m de locuinta mea.Eu am casa in dreptul cotetului,dunsii mult in fata ,la strada.Problema este ca are 4 cocosi ce incep sa cante incepand cu 3.30 dimineata,este infernal si ne afecteaza calitatea vietii si odihnei...De la acea ora nu mai avem somn nici noi dar nici copiii.Am incercat sa stau de vorba cu ei dar au spus ca"in curtea mea fac ce vreau" .Sunt si foarte scandalagii si este dificil sa stai de vorba cu ei.Ba mai mult,spala cotetele si apa ajunge in curtea mea.Ce pot face si ce imi sugerati? Multumesc

Alte discuții în legătură

Gaini in spatele casei ContSters148943 ContSters148943 Buna ziua Locuiesc la curte in bucuresti si as dori sa stiu daca e normal ca vecinul meu sa tina 3 cocosi si trei gaini intr-un cotet situat in spatele casei ... (vezi toată discuția)
Cocosii in mediul rural borcea_Z17 borcea_Z17 Am construit casa in mediul rural, pe teren mic, de 400 mp, vecin cu mine e o casa pe 300 mp. Problema mea, pe care o am de cateva luni de zile, in casa ... (vezi toată discuția)
Probleme uzul fruct laura_lupu2002 laura_lupu2002 Bunicii sotului ne-au facut act de vanzare cumparare pentru o suprafata de 200 mp,cu clauza de intretinere ajutor in gospodarie, etc. Bunica a murit acum 2 ... (vezi toată discuția)