avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recent am mers intr-un magazin al unor chinezi din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recent am mers intr-un magazin al unor chinezi din cehia si am ...

Recent am mers intr-un magazin al unor chinezi din cehia si am furat 3 cartuse de tigari ,cred ca si-au dat seama ca am furat ,este posibil sa imi fi vazut masina mea personala in care m-am urcat sau chiar pe camerele de supraveghere ,masina fiind inmatriculata in romania ,ce mi se poate intampla o sa ma gaseasca dupa numarul de la masina ???

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere aladin122 aladin122 Buna, locuiesc intr-un oras mic din Romania intr-o casa cu etaj parcand masina in fata casei pe strada.Placuta cu numarul de inmatriculare mi-a fost furata de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! recent am fost prins furand dintru-un magazin auchan, ... Robertt1334 Robertt1334 Buna ziua! Recent am fost prins furand dintru-un magazin Auchan, m-au dus intr-o camera unde au verificat produsele, iar in cele din urma m-au pus sa achit ... (vezi toată discuția)
Masina declarata furata, casco refuz despagubire Msclemike Msclemike Masina cumparata cu acte in regula in septembrie 2017 de la handler destul de mare din Cehia, inmatriculata in Romania, accident dauna totala in mai 2018. ... (vezi toată discuția)