avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. As dori sa știu unde pot reclamă și eu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. As dori sa știu unde pot reclamă și eu o asistenta ...

Bună ziua. As dori sa știu unde pot reclamă și eu o asistenta de pe ambulanta. În data de 9 iulie, dimineața, mama mea s a simțit rău. Am chemat ambulanta în jur de 6 30 și le am spus ca mamei mele ii este foarte rău pentru și ca bănuiesc ca a făcut un avc. Mama mea era căzută jos, în bucătărie. Am mai sunat odată la 112 pentru ca salvarea nu venea. Pentru ca am bănuit ca mama mea a făcut un avc, am intepat o un un ac în fiecare deget de la mana și astfel și a revenit. Salvarea a ajuns pe la 7 30 și asistenta când a văzut o a zis:Ce faci acolo jos? A pus o sa se ridice, deși, de abia putea și s a dus în pat. Aciolo i au luat tensiunea și a zis ca e buna. Eu l am spus toate simptomele, care indicau un avc, i am spus ca am intepat o în degete și atunci și a revenit și se uita la mine foarte ciudat. Mi a zis sa stau liniștita ca e diuar o lipotimie din cauza căldurii și sa stau lini. Bineînțeles, ca m, am liniștit ca, am zis ca ea știe mai multe ca mine. După 6 zile, mama mea a murit în somn pentru ca, a mai făcut un avc. Vreau neapărat sa plătească

Alte discuții în legătură

Cerere adresata iml pentru eliberare rezultat necroscopie anatomopatologica mary6 mary6 Buna ziua.Mama mea a decedat in urma cu o saptamana,in circumstante si imprejurari suspecte,nu la domiciliul nostru si fara a se simti rau anterior.Mai precis ... (vezi toată discuția)
Neglijenta in serviciu la spital - medicul de garda ciprian1681 ciprian1681 Buna seara. Sunt tatal unui copil care in dimineata zilei de 13.10.2016 a suferit un avc. Am fost cu masina personala la urgenta la ora 6:30 am dar acolo ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama serviciul 112 ? George1804 George1804 Astazi in jurul orei 21 am apelat serviciul 112 pentru o problema medicala destul de grava a mamei mele. Dupa oferirea tuturor detaliilor si operatoarei sts ... (vezi toată discuția)