avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament cu buletin strain si prenume ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament cu buletin strain si prenume schimbat

Buna ziua. In 2018, am cumparat de la bunicii mei apartamentul lor. In momentul vanzarii la notar, actul de vanzare-cumparare a fost facut cu buletinul meu romanesc. Acum doresc sa vand apartamentul. Dar actele romanesti mi-au expirat, si de atunci am nationalitate franceza si mi-am schimbat un prenume. Voi putea sa vand cu buletinul francez si noul prenume, sau trebuie sa imi refac buletinul romanesc? multumesc de sfaturi.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:00, 20 August 2024
Vindeti cu actele dvs actuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare sce76 sce76 Buna ziua.Am vandut apartament +garaj, care a fost al parintilor.Apartamentul a afost intabulat, dar garajul are numai actele de proprietate , dar nu este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori, daca se poate sa ma ajutati, va rog, cu raspunsul ... alexutzam alexutzam Buna ziua! As dori, daca se poate sa ma ajutati, va rog, cu raspunsul la urmatoarea intrebare: sunt separata in prezent de sot, urmand sa facem divortul la ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate george88 george88 o mica intrebare.daca vand jumatate din terenul pe care il detin ce se intampla cu titlul de propritate?mentionez ca doresc sa raman proprietar pe jumatate din ... (vezi toată discuția)