avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pe data de 15.08.2024 la ora 22:56 vecinu alăturat de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pe data de 15.08.2024 la ora 22:56 vecinu alăturat de mine a ...

Pe data de 15.08.2024 la ora 22:56 vecinu alăturat de mine a tras cu armă de foc pe proprietatea mea (adică a tras în camera de luat vedere )lam denunțat la Poliție și ni sa zis să ridice camera de supraveghere pentru probe Îmi puteți spune vă rog frumos în ce se
art se încadrează inculpatu e posibil să fie închis pe câțiva ani

Alte discuții în legătură

Incendierea locuintei si violente verbale ContSters237742 ContSters237742 buna ziua sunt Daniel si am sa rtelatez cat de cat mai jos o intamplare din data de 1 noiembrie 2012 in acea dupa-amiaza vecinul meu s-a apucat sa scoata ... (vezi toată discuția)
Pistol cu bile Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Astazi am aflat ca un prieten de-al meu s-a folosit de pistoletul cu bile pe care il avea asupra sa in timp ce iminent parea sa fie agresat de un individ cu ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video, vecinul supravegheaza proprietatea mea. OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Domnilor, am nevoie de ajutor. Stau la casa, iar vecinul de vis-a-vis de locuinta mea si-a montat o camera de supraveghere in curte, la inaltime, pentru a ... (vezi toată discuția)