avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Pot fi delegate reciproc atribuţiile, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Pot fi delegate reciproc atribuţiile, prin fişa ...

Bună ziua. Pot fi delegate reciproc atribuţiile, prin fişa postului, pe o perioada scurtă de timp (concediu), între doi şefi de serviciu care fac parte din aceeaşi direcţie? În caz că da, îmi puteţi indica, vă rog, prevederea legislativă care face acest lucru posibil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 21 August 2024
Este de notorietate publica ca, pe durata CO , atributiile sunt preluate de catre persoana care ii tine locul....iar in sectorul bugetar, acest lucru trebuie mentionat in Procedura operationala privind acordarea concediilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire functionar de conducere - concediu de odihna blackjack blackjack Buna ziua, Se poate ca un functionar public de conducere sa fie inlocuit de un functionar de executie pe perioada concediului legal de odihna a celui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie: lucrez la o institutie care ... cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: lucrez la o institutie care momentan nu este institutie publica si tin locul unei colege si a sefului nostru. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Sporul de conducere TARGOVISTEANUL TARGOVISTEANUL daca seful de serviciul pleaca in concediu , cel care ii tine locul pe acesta perioada, are dreptul la indemnizatie de conducere? Dar pe perioada concediului ... (vezi toată discuția)