avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua ,am așa o problema . Am ieșit în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua ,am așa o problema . Am ieșit în concediu prenatal ...

Bună ziua ,am așa o problema . Am ieșit în concediu prenatal in 1 mai am dus angajatorului concediu de la doctorul de familie pe luna mai și iunie în luna iulie am născut pe la început după cezariana recuperarea mai grea și nu am putut ajunge să iau concediul medical acuma e august m-am dus să iau concediu și mi-au spus că numi pot da cu data din urmă și că nici pe august numi poate da fiindcă nu poate fi cu lipsa pe iulie ,mie angajatorul mia platit de salariu pe ambele luni și iulie și august ,ce sa fac,îmi vor fi ceruți banii înapoi ,cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Bani pentru concediu camelia190609 camelia190609 BUNA ZIUA! LUCREZ IN INVATAMANT SI AM O PROBLEMA IN CE PRIVESTE APLICAREA UNEI LEGI PRIVIND PLATA UNOR DREPTURI. LA 17 SEPT .2008,AM NASCUT.IN IUNIE,AM ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna si celui medical ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua. Am o problema cu angajatorul care nu mi-a platit concediul. Pana la data de 3 mai efectuasem 5 zile din cele 21 sau 22 cate sunt alocate unui an. ... (vezi toată discuția)