avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am depus sa intru la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am depus sa intru la pensie

Buna ziua!
O intrebare as avea,daca de-a lungul vietii si in prezent conduc 2 Srl uri...si am avut contract de munca doar pe minimul pe economie insa ca si persoana juridica am platit bani grei la stat,taxe,impozite s.a.m.d,am dat de lucru oamenilor si tot ce inseamna afacere...acum ca am depus sa intru la pensie nu imi aduce nici un beneficiu faptul ca am cotizat atat statului prin aporturile aduse de srl urile mele? Mi s-a calculat pensie de 2500 lei ceea ce mi se pare absurd,e vreun pas pe care nu mi l-a explicat nimeni? Mentionez ca srl urile inca activeaza. Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 23 August 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 23 August 2024
Singura explicatie este ca, ce ati facut pentru altii trebuia sa faceti si pentru dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit trim 1 2010 lylyan lylyan Buna Daca am inreg pierdere in trim 1 din 2010 platesc imp aferent CA pe 2009? multumesc (vezi toată discuția)
Articol interesant julien_slbz julien_slbz ati citit articolul din Gandul de astazi privitor la administratorii din SA-uri ? Acesta este : Administratorii si directorii SA-urilor nu mai pot fi ... (vezi toată discuția)
Persoana neincadrata in munca(niciodata) poate beneficia de pensie? coveadrian coveadrian Buna ziua, M-ar interesa daca o persoana care din motive personale/familiale nu a muncit cu forme legale vreodata ar putea beneficia de pensie? Mentionez ... (vezi toată discuția)